Thu. Jun 17, 2021
ћирилица /латиница

Отворена прва бензинска пумпа компаније Еол Петрол

Извор: ФИЛТЕР

Kомпаније Еол Петрол данас је отворила своју прву бензинску пумпу у Источном Новом Сарајеву. Новоотворена пумпа се налази на адреси адреси Вука Kараџића 15.

Отворењем овог објекта, обезбијеђено је 9 нових радних мјеста. Новоотворена бензинска пумпа након преузимања од претходног власника реновирана је те урађена по најмодернијим технолошким, безбједносним као и еколошким стандардима.

У саставу модерног малопродајног објекта Еол Петрол, налази се маркет са великим избором робе широке потрошње, аутокозметике и аутоопреме те кафа за понијети за коју смо сигурни да ће постати ваш омиљени сапутник.

На дан отворења првих стотину купаца награђено је са по 20 KМ ЕURO Diesel 5 или BMB 95.

Поносно истичу да окосницу компаније чини млади тим под водством искусних стручњака који послују у овом сектору преко двадесет година те да од свог настанка 2009. године до данас ова компанија константно расте по свим економским параметрима. Посљедњих пет година налазе на листи 10 највећих трговаца нафтним дериватима у Босни и Херцеговини уз стално усавршавање пословних активности, стандарда сигурности, квалитета и улагање у усавршавање и развој менаџмента компаније.

Сигурни смо да ће ова бензинска пумпа оправдати слоган компаније „Јер нам вјерују“ и постати омиљено мјесто вашег љубимца на четири точка.

Радно вријеме новоотворене бензинске пумпе је 0-24 часа.

Filter 2019