Mon. Jun 14, 2021
ћирилица /latinica

Nastavljena potraga za Goranom Ljubasom

Izvor: Nezavisne novine

Potraga za nestalim Goranom Ljubasom nastavljena je i danas na širem lokalitetu Sarajeva, saopšteno je iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo.

Potragu za nestalim pokrenuta je u ponedjeljak na poziv porodice.

Posljednji put je viđen na lokalitetu sarajevskog naselja Jezero, nedaleko od trolejbuske okretaljke dana 16. maja u 5:15 časova.

Na sebi je imao duksericu, svijetlo-plavu jaknu, tamne pantalone i tene. Visine je oko 180 cm i srednje je tjelesne građe.

“Naši pripadnici i pripdnice prvog dana potrage zajedno sa kolegma iz Gorske službe spašavanja Ilidža su tragali za nestalim do ranih jutarnjih sati. Molimo građane ako primjete nestalog da jave na dežurne brojeve telefona. Fotografija sa videonadzora je autentična, gdje se vidi šta je nestali imao na sebi obučeno”, saopšteno je iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo.

Članovi porodice i Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo mole sve građane ukoliko primjete nestalog da se jave na dežurni broj GSS Novi Grad Sarajevo 062/112-700 ili na viber broj 062/672-772 ili na broj policije 122.

Filter 2019