Sun. Jun 13, 2021
ћирилица /латиница

Крај богате каријере: Вучина Шћепановић се опрашта од фудбала

Извор: sportdc.net

Фудбалери Славије ће у посљедњем колу Прве лиге Републике Српске угостити на своме терену Леотар и тиме спустити завјесу на такмичарску 2020/2021 годину.

Уједно, биће ово и посљедња утакмица у каријери за Вучину Шћепановића, који је најавио опроштај од вољеног дреса.

-Планирао сам да се опростим у суботу. Дошло је вријеме да завршим играчку каријеру и посветим се неким другим стварима. Вријеме је да уступим мјесто млађима. Сигурно да није лако, фудбал је моја велика љубав, читав живот сам у њему и много ми је дао, рекао нам је Вучина Шћепановић, који је потом кроз смијех додао да нас не зачуди ако се за пола године поново не активира када схвати да без играња не може.

Вучина Шћепановић је у Босну и Херцеговину стигао 2003. године када је као тинејџер задужио дрес Славије. Био је ту у најбољим годинама клуба из Источног Сарајева, а у БиХ је играо још за Сарајево, Зрињски, те Олимпик.

Дао је овај сјајни везњак много Славији, и Славија је њему дала пуну афирмацију, а сада оно што би био логичан слијед догађаја јесте да Шћепановић, који је тренутно у процесу стицања тренерске лиценце, остане на некој од тренерских позиција у клубу.

Filter 2019