Sun. Apr 18, 2021
ћирилица /латиница

MTB Evolution тим – заљубљеници у бициклизам

Извор: ФИЛТЕР

MTB Evolution тим чини група бициклистичких ентузијаста из Источне Илиџе који су се упустили у један храбар подухват – на подручју Горњих Младица-Илињаче су рутирали offroad бицкилистичке стазе.

Кажу да их, прије свега, покрећу адреналински спустеви и све што раде раде јер воле, а не зато што морају.

Себе не сматрају класичним бициклистичким клубом, који су често зависни од спонзора. Њиихова мисија је, поручују, pure cycling.

MTB Evolution тим је је направио двије downhill стазе, укупно дужине око 1500 метара на подручју Илињаче које су назване Evolution Trail 1 и 2. Стазе су прилагођене почетницима који би хтјели да пробају нешто ново. Стазе су уцртане у OSM, те лако претраживе и видљиве на сајту  MTB EVOLUTION BIKE PARK .

Такође, дорадили су и стазу на подручју Кадиног Брда, гдје је Бициклистички клуб ФОРИС из Источног Сарајева започео MTB City Road Park, те већ постојећу стазу додатно рутирали и уцртали алтернативне стазе.

Како постати члан?

MTB Evolution тим је прије свега намјењен искреним љубитељима и бициклистичким ентузијастима. Немају чланарине нити чланске карте – једноставно их контактирате и возите с њима.

Filter 2019