Sun. Apr 18, 2021
ћирилица /латиница

Шеховац: Позив члановима ”Илиџанског борца” на колективну вакцинацију у Нишу

Извор: ФИЛТЕР

Општинска борачка организација ”Илиџански борац”, у сарадњи са братским ”Удружењем пензионисаних припадника војске и војних ветерана Србије” из Ниша, организује одлазак својих чланова на вакцинацију против корона вируса.

”Позивамо своје чланове који су заинтересовани за овакав вид вакцинације против корона вируса да се пријаве у канцеларији Илиџанског борца ради евидентирања и планирања путовања. Вакцинација ће се провести 14. априла 2021. године у Нишу, на чему се захваљујемо нашем братском удружењу из Србије. Позив се односи на лица старости до 65 година (рођ.1956. и млађи), која су доброг психо-физичког стања, способна за релативно напоран пут који ће трајати један дан, без могућности ноћења у Нишу. На пут ћемо кренути у ноћним сатима 13. на 14. април 2021. године а повратак из Ниша планиран је по завршетку вакцинације свих чланова” – каже Горан Шеховац, предсједник Скупштине ”Илиџанског борца”.

Подсјећамо да су Горан Шеховац (Илиџански борац) и Сашко Јовановић (Удружење пензионисаних припадника војске и војних ветерана Србије) прошле године на Видовдан потписали споразум о сарадњи и братимљењу два удружења.

”Овај одлазак у Ниш јесте управо продукт нашег споразума који смо потписали прошле године, када су демобилисани борци из Источне Илиџе посјетили гроб покојног др Миодрага Лазића, који је преминуо од посљедица корона вируса” – рекао је Шеховац и додао да ће чланови ”Илиџанског борца” овом приликом присуствовати откривању спомен-плоче др Миодрагу Лазићу и преименовању Клиничког центра у КЦ ”Др Миодраг Лазић” Ниш.

Пријаве за одлазак на вакцинацију могу се извршити до 09. априла 2021.године, до 14:00 часова у канцеларији ”Илиџанског борца”, као и путем телефона 057/317-399, е-поште: bors.ist.ilidza@gmail.com.

Све додатне информацје могу се добити путем телефона 065/562-980.

Filter 2019