Thu. May 13, 2021
ћирилица /латиница

Чубриловић: Регионални одбор Сарајевско-романијске регије један од најбољих одбора ДЕМОС-а

Аутор: ФИЛТЕР/В.Ч.

Недељко Чубриловић, предсједник Народне скупштине Републике Српске и предсједник Демократског савеза ДЕМОС, састао се данас са члановима Регионалног одбора Демоса Сарајевско-романијске регије.

“Због пандемије корона вируса нисмо били у могућности до сада да разговарамо о резултату на предходним локалним изборима.
Овај регионални одбор је један од најбољих одбора у структури Демоса. Данас смо чули много добрих приједлога и веома здрава размишљања. Заједно радимо на остварењу наших циљева, а један од њих је компромис. Не само компромис унутар наше партије већ и компромис са нашим коалиционим партнерима”, изјавио је Недељко Чубриловић.

Чубриловић је, такође, додао да Република Српска само уз квалитетну сарадњу може да пређе све препреке које су стављене пред њу и оствари све циљеве које је зацртала.

Предсједник Општинског одбора Демоса Пале Дејан Којић изразио је захвалност руководству Демоса на данашњем доласку и на подршци коју пружају овој регији.

“Данас су сви предсједници општинских одбора поднијели извјештаје и изнијели податке који су нас све обрадовали, јер ДЕМОС биљежи све већи прилив нових чланова. Мислим да је то зато што сви наши именовани руководиоци искрено воде бригу о нашој локалној заједници и свим нашим грађанима. Донијели смо закључак да ћемо наставити са оваквим начином рада и убудућности”, рекао је Којић.

Filter 2019