Thu. May 13, 2021
ћирилица /латиница

Ухапшен због више крађа у Источном Новом Сарајеву

Извор: Полицијска управа Источно Сарајево

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево, расвијетлили су више кривичних дјела „Крађа“, од чега једна крађа путничког аутомобила и више кривичних дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“ почињених на подручју општине Источно Ново Сарајево, те су дана 19.04.2021. године лишили слободе извршиоца.

Лице Е.А. из Источне Илиџе се сумњичи да је дана 17.04.2021. године отуђило више артикала из трговинске радње у улици Спасовданска, општина Источно Ново Сарајево, те току ноћи 17/18.04.2021. године са паркинг простора у улици Спасовданска, отуђио путнички аутомобил, којим је у улици Петра Кочића, општина Источно Ново Сарајево, слетило са коловоза, чиме је на аутомобилу наступила материјална штета.

Поред наведеног, лице се сумњичи да је дана 19.04.2021. године у улици Спасовданска отуђило више артикала из трговинске радње, те је у истој улици у стубишту зграде исписало графите, а у улици Хиландарска, општина Источно Ново Сарајево, из хаустора зграде отуђило бицикл.

Отуђени путнички аутомобил и бицикл су пронађени и враћени власницима, а након документовања предмета притив Е.А. биће поднесен извјештај за почињена кривична дјела Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево.

Filter 2019