Fri. Jul 30, 2021
ћирилица /латиница

Ускоро уговор пошта Српске и Србије

Извор: Срна

Директор Пошта Српске Миладин Радовић истакао је данас у Бањалуци значај сарадње поштанских оператера и најавио потписивање уговора Пошта Српске и Поште Србије о стратешком партнерству и унапређењу поштанских услуга.

Радовић је након састанка делегација предузећа Поште Српске и Пошта Србије рекао да је разговарано о значају поштанских оператера, истичући да је у претходном периоду када су биле све границе биле затворене, који је био јако тежак, успостављена комуникација између пошта Српске и Србије.

– Разговарали смо данас о унапређењу пословања, као и о потписивању уговора о стратешком партнерству и развоју и унапређењу свих поштанских услуга – рекао је Радовић.

Директор Поште Србије, Зоран Ђорђевић је у изјави новинарима рекао да је делегација овог предузећа дошла са жељом да сарадња између двије поште достигне ниво који на којем је сарадња двије владе.

– Све оно што је зацртао и наш предсједник Александар Вучић, а то је да сарадња са Републиком Српском, има један од највећих приоритета када је у питању Србија, а то се свакако рефлектује и на две поште – рекао је Ђорђевић.

Он је рекао да ће врло брзо бити потписан кровни споразум који ће отворити нову страницу у сарадњи Поште Србије и Пошта Српске како би услуге које дају биле на највишем могућем нивоу, да грађани буду задовољни.

Ђорђевић је најавио да ће се стратешко партнерство ширити и додао да ће бити нових лијепих ствари када су у питању услуге и развој Поште Србије и Пошта Српске.

Ђорђевић је рекао да Пошта Србије врши реорганизацију, реструктурисање и дигитализацију, за шта имају подршку Владе Србије и предсједнице Владе Ане Брнабић, која је генерално највише заинтересована за дигитализацију у Србији, али и самог предсједника Александра Вучића.

– Пошта Србије не само да ће бити и остати лидер, већ ће пробати агресивним приступом према тржишту да заузме што већи део тржишта, првенствено јер грађани највише имају поверења у државне институције и својим гаранцијама може да пружи најбољу, најквалитетнију и најбржу услугу – закључио је Ђорђевић

Filter 2019