Sat. May 15, 2021
ћирилица /latinica

Poziv za dostavljanje inicijativa za dodjelu nagrada i priznanja povodom Đurđevdana – slave Opštine Istočna Ilidža

Izvor: Opština Istočna Ilidža

Iz Opštine Istočna Ilidža pozivaju sva zainteresovana pravna i fizička lica sa područja opštine da dostave svoje inicijative za dodjelu nagrada i priznanja, povodom 6. maja Đurđevdana – Slave opštine Istočna Ilidža.

Odlukom o priznanjima opštine Istočna Ilidža ustanovljene su sljedeće nagrade i priznanja:


1. Povelja opštine Istočna Ilidža
Ova nagrada je najviše priznanje Opštine, a dodjeljuje se za izuzetan rad i djela koja su od opšteg značaja za razvoj društvene zajednice u svim oblastima stvaralaštva.


2. Plaketa opštine Istočna Ilidža
Ova nagrada je priznanje koje Opština dodjeljuje za vrhunske rezultate i uspjehe u oblasti privrede, nauke, kulture, umjetnosti i sporta, te za izuzetan doprinos u razvoju Opštine i njegovanju dobrih odnosa sa drugim opštinama.


3. Zahvalnica opštine Istočna Ilidža
Ova nagrada je priznanje koje Opština dodjeljuje za učinjeno humano djelo, požrtvovanost u spasavanju ljudi i imovine, za izuzetan doprinos u humanitarnim i dobrotvornim akcijama i za druga učinjena djela koja doprinose srećnijem i humanijem
življenju.

Inicijative moraju da budu dostavljene sa obrazloženjem i biografijom za fizička lica, odnosno sa referensama za pravna lica.

Inicijative dostaviti Skupštini opštine Istočna Ilidža – Komisija za nagrade i priznanja, na adresu: Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 2, 71 123 Istočna Ilidža.

Javni poziv otvoren je od 09.04. do 18.04.2021.godine.

Filter 2019