Thu. May 13, 2021
ћирилица /латиница

Позив за достављање иницијатива за додјелу награда и признања поводом Ђурђевдана – славе Општине Источна Илиџа

Извор: Општина Источна Илиџа

Из Општине Источна Илиџа позивају сва заинтересована правна и физичка лица са подручја oпштине да доставе своје иницијативе за додјелу награда и признања, поводом 6. маја Ђурђевдана – Славе oпштине Источна Илиџа.

Одлуком о признањима oпштине Источна Илиџа установљене су сљедеће награде и признања:


1. Повeља општине Источна Илиџа
Ова награда је највише признање Општине, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.


2. Плакета општине Источна Илиџа
Ова награда је признање које Општина додјељује за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.


3. Захвалница општине Источна Илиџа
Ова награда је признање које Општина додјељује за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем
живљењу.

Иницијативе морају да буду достављене са образложењем и биографијом за физичка лица, односно са референсама за правна лица.

Иницијативе доставити Скупштини oпштине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2, 71 123 Источна Илиџа.

Jавни позив отворен је oд 09.04. до 18.04.2021.године.

Filter 2019