Thu. May 13, 2021
ћирилица /latinica

Pale: Pronađen izvršilac dvije teške krađe

Izvor: Policijska uprava Istočno Sarajevo

Policijski službenici Policijske stanice Pale su preduzimanjem operativnih mjera i radnji, identifikovali izvršioca krivičnog djela „Teška krađa“ i „Teška krađa“ u pokušaju“, a radi se o licu inicijala S.G. iz Pala.

Podsjećamo, navedenoj Policijskoj stanici dana 06.03.2021. godine prijavljeno je da je iz trgovinske radnje u Univerzitetskoj ulici u Palama, maskirano lice, uz prijetnju hladnim oružjem, otuđilo iz kase novac u iznosu od 400 KM. 

Takođe , dana 13.04.2021. Policijskoj stanici Pale prijavljeno je razbijanje stakla i nasilno otvaranje prostorija trgovinske radnje, u mjestu Sumbulovac, opština Pale,  kojom prilikom je nastupila materijalna šteta. 

Na osnovu naredbe nadležnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršen je pretres stana koji koristi navedeni i tom prilikom pronađeno i oduzeto hladno oružje-nož, kao i ostali predmeti koji su korišteni u izvršenju krivičnog djela.

Lice S.G.  lišeno je slobode, kriminalistički obrađeno, nakon čega će protiv istog, biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Srajevu.

Filter 2019