Wed. May 12, 2021
ћирилица /латиница

Пале: Пронађен извршилац двије тешке крађе

Извор: Полицијска управа Источно Сарајево

Полицијски службеници Полицијске станице Пале су предузимањем оперативних мјера и радњи, идентификовали извршиоца кривичног дјела „Тешка крађа“ и „Тешка крађа“ у покушају“, а ради се о лицу иницијала С.Г. из Пала.

Подсјећамо, наведеној Полицијској станици дана 06.03.2021. године пријављено је да је из трговинске радње у Универзитетској улици у Палама, маскирано лице, уз пријетњу хладним оружјем, отуђило из касе новац у износу од 400 КМ. 

Такође , дана 13.04.2021. Полицијској станици Пале пријављено је разбијање стакла и насилно отварање просторија трговинске радње, у мјесту Сумбуловац, општина Пале,  којом приликом је наступила материјална штета. 

На основу наредбе надлежног суда у Сокоцу, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршен је претрес стана који користи наведени и том приликом пронађено и одузето хладно оружје-нож, као и остали предмети који су кориштени у извршењу кривичног дјела.

Лице С.Г.  лишено је слободе, криминалистички обрађено, након чега ће против истог, бити поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима Окружном јавном тужилаштву у Источном Срајеву.

Filter 2019