Thu. May 13, 2021
ћирилица /латиница

Пале: Пакети помоћи за 330 породица

Аутор: ФИЛТЕР/Д.Л.

Општина Пале подијелила је данас пакете помоћи за 330 социјално угрожених породица ове локалне заједнице.

Бошко Југовић, начелник општине Пале нагласио је да ће пакети бити испоручени на адресе 150 породица који су корисници помоћи Центра за социјални рад Пале, 25 пакета су добиле породица које су чланови Удружења „4+“, а 25 пакета породице из Удружења слијепих и слабовидих лица. Осталих 120 биће подијељено осталим социјално угроженим породицама.

„Трудили смо се да обухватимо максималан број породица. Желим да искористим ову прилику да свима њима честитам надолазеће васкршње празнике, а наша жеља је да ови спискови из године у годину буду све мањи, да се све мање лица налази у стању потребе. Свакако, ми ћемо се заједно борити да нађемо најбољи начин за бољи живот свима њима“, рекао је начелник Југовић.

Вршилац дужености начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности општине Пале Жарко Човић изразио је задовољство што је Општина и ове године обезбиједила средстава да помогне својим грађанима којима је то напотребније у вријеме васкршњих празника.

„Општина Пале и ове године исказује своју солидарност и помоћ породицама којима је помоћ неопходна. Овом приликом желим да им честитам предстојеће празнике, да их проведу у здрављу и са својим породицама“, додао је Човић.

Filter 2019