Thu. May 13, 2021
ћирилица /latinica

Bogdan Klačar imenovan za v.d. direktora JP “Komunalno” Pale

Izvor: FILTER

Nadzorni odbor JP “Komunalno” a.d. Pale imenovao je Bogdana Klačara za vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća. Klačar je danas preuzeo dužnost od dosadašnjeg direktora Koma Simovića.

Klačar je diplomirani inženjer poljoprivrede, a radno iskustvo je sticao u Institutu za ekologiju, zaštitu na radu i zaštitu od požara.  

“Želim da se zahvalim prije svega OO SPS-a Pale, koji me je jednoglasno predložio za ovu izuzetno odgovornu funkciju. Takođe, zahvalnost dugujem i svim drugim koalicionim partnerima na čelu sa načelnikom opštine Pale gospodinom Boškom Jugovićem. Svi oni su mi ukazali ogromno povjerenje i dali priliku da se kao mlada osoba dokažem na ovako odgovornoj poziciji i dam svoj doprinos u razvoju i jačanju kapaciteta ovog preduzeća”, rekao je Klačar. 

On je dodao da je JP „Komunalno“ a.d. Pale slika opštine, te da će svu svoju energiju, znanje i trud uložiti u to da preduzeće nastavi kontinuitet dobrog poslovanja, da unaprijedi kvalitet svojih usluga, ali i da u dogledno vrijeme proširi pojedine usluge.

“Odnos prema životnoj sredini će u narednom periodu biti imperativ, a nadam se da će JP „Komunalno“ a.d. Pale na čelu sa mnom, biti pokretač tih pozitivnih promjena prema našim prirodnim resursima i odgovornim upravljanjem otpadom”, rekao je Klačar.

On je podsjetio da u okviru preduzeća posluje i Radna jedinica „Gradsko groblje“, i naveo da su groblja civilizacijska tekovina i kulturno-istorijsko nasleđe, te da će u narednom periodu posebnu pažnju posvetiti izgradnji infrastrukturnih dijelova, uređenju i proširenju kapaciteta.

Na kraju je zahvalio svim radnicima JP „Komunalno“ a.d. Pale na predanom i požrtvovanom radu, posebno u vrijeme pandemije korona virusa.

Filter 2019