Thu. May 13, 2021
ћирилица /латиница

Богдан Клачар именован за в.д. директора ЈП “Комунално” Пале

Извор: ФИЛТЕР

Надзорни одбор ЈП “Комунално” а.д. Пале именовао је Богдана Клачара за вршиоца дужности директора овог предузећа. Клачар је данас преузео дужност од досадашњег директора Кома Симовића.

Клачар је дипломирани инжењер пољопривреде, а радно искуство је стицао у Институту за екологију, заштиту на раду и заштиту од пожара.  

“Желим да се захвалим прије свега ОО СПС-а Пале, који ме је једногласно предложио за ову изузетно одговорну функцију. Такође, захвалност дугујем и свим другим коалиционим партнерима на челу са начелником општине Пале господином Бошком Југовићем. Сви они су ми указали огромно повјерење и дали прилику да се као млада особа докажем на овако одговорној позицији и дам свој допринос у развоју и јачању капацитета овог предузећа”, рекао је Клачар. 

Он је додао да је ЈП „Комунално“ а.д. Пале слика општине, те да ће сву своју енергију, знање и труд уложити у то да предузеће настави континуитет доброг пословања, да унаприједи квалитет својих услуга, али и да у догледно вријеме прошири поједине услуге.

“Однос према животној средини ће у наредном периоду бити императив, а надам се да ће ЈП „Комунално“ а.д. Пале на челу са мном, бити покретач тих позитивних промјена према нашим природним ресурсима и одговорним управљањем отпадом”, рекао је Клачар.

Он је подсјетио да у оквиру предузећа послује и Радна јединица „Градско гробље“, и навео да су гробља цивилизацијска тековина и културно-историјско наслеђе, те да ће у наредном периоду посебну пажњу посветити изградњи инфраструктурних дијелова, уређењу и проширењу капацитета.

На крају је захвалио свим радницима ЈП „Комунално“ а.д. Пале на преданом и пожртвованом раду, посебно у вријеме пандемије корона вируса.

Filter 2019