Fri. Jul 30, 2021
ћирилица /латиница

Арбиња са пенала донио три бода Славији

Извор: sport.dc

Фудбалери Славије савладали су данас у Источном Сарајеву Алфа Модричу са минималних 1:0 у потпуно незанимљивој утакмици. Гол одлуке постигао је у 87. минути Стефан Арбиња из пенала.

Апсолутно ништа се није могло видјети у овој утакмици вриједно помена. У првом полувремену нити једна од екипа није успјела да упути шут ка голу противника. Била је то игра са доста грешака, погрешних додавања, изгубљених лопта, па није било ни неких опасних убацивања у казнени простор из којег би се могла изродити нека шанса.

Слично је настављено и у другом дијелу. Да не би извјештај био празан издвојићемо тек слаб покушај Ајкунића поред гола, те два слаба покушаја гостију, високо преко гола, прво Лазара Вуковића из слободног ударца, а онда и Небојше Прљете.

Тек у 85. минути смо видјели узбуђења. Послије гужве, лопта долази до Стефана Арбиње којем шут у посљедњи тренутак избијају са гол линије и одбијају лопту у корнер. Након корнера и кратке комбинације Никола Бјелош улази у казнени простор, лопта погађа једног од дефанзиваца Модриче у руку, а Данко Бутулија са задршком и вјероватно уз помоћ помоћника показује на пенал за домаће. Стефан Арбиња је узео лопту и погодио за 1:0, а то је био и коначан резултат утакмице.

ФK СЛАВИЈА – АЛФА МОДРИЧА 1:0
СРЦ „СЛАВИЈА“
Без присуства гледалаца
Судије: Данко Бутулија (Требиње)
Стријелци: 1:0 Арбиња 87 (п)
Жути картони: Н. Бјелош, Бабић, Арбиња (Славија), Радић, Вуковић, Прљета (Алфа Модрича)

СЛАВИЈА: Стевановић, Богучанин (од 84. Митрић), Бабан, Г. Поповић, Л. Бабић, Дрљевић, Перовић, Ајкунић (од 70. Арбиња), Н. Бјелош (од 90. Бојанић), Д. Бјелош, Пушара Тренер: Бојан Регоје

МОДРИЧА: Симић, Пљеваљчић, Радић, Kопривица, Вуковић, Kесић (од 84. Миљевић), Демоњић, Нинковић, Прљета, Лукић, Kојић Тренер: Дарио Пурић

Filter 2019