Mon. Apr 12, 2021
ћирилица /латиница

Станишић: Снимци и фотографије настали у фебруару 2020.

Извор: ФБ/ Ацо Станишић

Поводом писања БН портала да је организовао ”корона журку”, преносимо деманти Аца Станишића преузет са његове Фејсбук странице.

Поштовани пријатељи и пратиоци,

На порталу БН-а синоћ је објављен текст под насловом “Нова корона журка: Ко нема стида, нема ни образа”, у којем се наводи да су у тексту приказане фотографије и снимци настали на недавно организованој прослави у једном од паљанских угоститељских објеката, те да сам ја био домаћин наведене прославе.

У циљу истинитог информисања јавности, овим путем одбацујем све наведене инсинуације и обавјештавам јавност да су снимци и фотографије у поменутом тексту настали у фебруару 2020. године на прослави поводом обиљежавања Крсне славе, коју годинама уназад трећег дана славе организујемо за своје пословне партнере и сараднике, на породичном имању, а не у неком угоститељском објекту.

То што је неко тада забиљежене снимке и фотографије одлучио приказати као недавно настале и “корона журку”, те тиме наштетити угледу политичких личности које се помињу у тексту, најоштрије осуђујем и сматрам крајње неприхватљивим.

Политичка арена је већ довољно затрована и свјестан сам да ће и ово реаговање бити тумачено на различите начине, али сам због свих пријатеља и сарадника који су те вечери били моји гости, принуђен да реагујем.

Сматрам да породични живот сваког од нас спада у интиму и нешто што не би требало бити дио дневно-политичких поткусуривања, али уз ову објаву прилажем и фотографију налаза и мишљења љекара мог сина Симеона, који ће несумњиво показати да у овом моменту имамо много пречих ствари од организовања којекаквих прослава.

У даље дискусије се не намјеравам упуштати, а вама на суд остављам то да ли би неко након овакве дијагнозе у свом дому организовао икакве прославе.

Filter 2019