Mon. Apr 12, 2021
ћирилица /латиница

Помозимо Рајку Делићу

Извор: Катера/ фб “Оплемени срце”

Рајко Делић из Власенице (64) живи у тешким и нехуманим условима, без здравственог осигурања, струје, а и зиму тешко подноси због недостатка огријева и хране.

Због неухрањености, немоћан је да говори и да се креће, те су га у тешком стању јуче пронашли његови суграђани и превезли до хитне помоћи на указивање љекарске помоћи.

Да свог суграђанина не би поново оставили на цједилу, за Рајка је покренута хуманитарна акција помоћи, чији иницијатор је Драган Гаги Матић из Власенице.

Иницијатор акције позива све људе добре воље, суграђане из Власенице и других општина, читаве Републике Српске, да се одазову акцији колико год су у материјалној могућности и помогну Рајку да живи нормалним животом.

Акцију је подржало и Удружење “Оплемени срце” из Источног Сарајева, које ће покренути и додатну акцију прикупљања помоћи у храни и одјећи, те исту сутра доставити Рајку у Власеницу.

“Драги суграђани на овакве животне недаће не можемо окренути главу! И овај пут вас молимо да нас подржите и да учинимо да овај човјек живи животом достојним једног човјека. Сви ви који желите помоћи у виду хране, хигијене молим да се обратите администраторима групе”, наведено је у позиву на фејсбук групи Удружења “Оплемени срце”.

Рачун за новчане донације:

Игор Лукић
567-483 – 59001346- 43
Са назнаком: За Рајка Делића

Filter 2019