Wed. Apr 21, 2021
ћирилица /latinica

Odgođena sjednica skupštine grada Istočno Sarajevo

Izvor: Grad Istočno Sarajevo

Sjednica Skupštine grada Istočno Sarajevo, koja je trebalo da bude održana u utorak, 23. marta u 10 časova, odgođena je za sedam dana zbog uvođenja novih epidemioloških mjera u Republici Srpskoj i ograničavanja javnih okupljanja kojim nije dozvoljeno okupljanje u grupama većim od 30 lica.

Odbornici Skupštine grada trebalo je da na sjednici razmatraju izvještaje o radu i finansijskom poslovanju u prošloj godini preduzeća čiji je osnivač Gradska uprava Istočno Sarajevo, kao i planu poslovanja za tekuću godinu.

Na dnevnom redu sjednice trebalo je da se nađu Izvještaj o utrošku finansijskih sredstava datih srednjim školama u 2020. godini i  Plan utroška za 2021. godinu po budžetu grada Istočno Sarajevo, kao i Informacija o izdatim ekološkim dozvolama na području grada Istočno Sarajevo za 2020. godinu, te Informacijao stanju boračko-invalidske zaštite na području grada Istočno Sarajevo za 2020. godinu.

Na sjednici je trebalo da budu usvojene Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim naknadama na području grada Istočno Sarajevo i Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim taksama na području grada Istočno Sarajevo.

Skupština grada trebalo je da imenuje i članove Upravnog odbora Gradske razvojne agencije Istočno Sarajevo.

Filter 2019