Wed. Apr 21, 2021
ћирилица /латиница

Одборници ДЕМОС-а у СО Пале вратили мандате

Извор: Филтер

Одборници Демократског савеза – ДЕМОС у Скупштини општине Пале Ацо Станишић, Дејан Којић и Срђан Бутулија вратили су у претходним седмицама одборничке мандате освојене на Локалним изборима одржаним у новембру 2020. године.

Станишић, Којић и Бутулија одлучили су се на овај потез, јер Станишић и Којић већ обављају извршне функције у предузећима Електродистрибуција Пале и Водовод и канализација Пале, док је Бутулија на посљедњој сједници избран за замјеника начелника општине Пале, а како би дали простора својим страначким колегама који су остварили завидне резултате на протеклим изборима.

“Овај чин још један је од показатеља досљедне политике паљанског ДЕМОС-а и тога да ова огранизација није само интересна скупина усмјерена на успјех неколицине појединаца, већ озбиљна политичка организација која уважава залагање свих својих чланова, те поштује подршку коју су грађани дали сваком кандидату ДЕМОС-а, како појединачно, тако и листи у цјелини”, саопштено је из ОО ДЕМОС-а Пале.

Након враћања мандата поменуте тројице, одборници ДЕМОС-а у паљанској скупштини су, уз Бојана Чвора, Предраг Благојевић, Бојан Вуковић и Иван Југовић, који ће наставити рад у интересу свих грађана Пала.

“Општински одбор Демократског савеза – ДЕМОС Пале још једном се захваљује суграђанима на указаном повјерењу, те поручује да ће и у наредном периоду сва своја знања и ресурсе усмјерити на раст и развој наше општине и у интересу свих наших грађана, трудећи се да не изневјере указано повјерење”, саопштено је из ДЕМОС-а.

Filter 2019