Sat. Nov 27, 2021
ћирилица /латиница

Дејан Бјелош донио побједу Славији

Извор: sportdc.net

Фудбалери Славије из Источног Сарајева остварили су прву побједу у прољећном дијелу сезоне. Послије три ремија, Соколови су прву трицу уписали на гостовању код Јединства у Брчком.

Још једном је Славија одиграла добро на гостовању и вратила се кући са читавим плијеном.

Повели су Соколови већ у 10. минуту утакмице, а свој други гол у дресу Славије постигао је Адел Ајкунић. Он је био стријелац и за бод у Козарској Дубици прије два кола. Радост гостију, ипак, није трајала дуго. Само четири минуте касније Бајрић погађа и враћа резултат у егал, 1:1.

Дуго су и једни и други тражили пут до другог поготка, а срећу и знање да га нађе имала је Славија у 67. минуту утакмице. Дејан Бјелош је ушао у игру 55. минуту умјесто Владана Мандића, непуну минуту касније одмах добио и жути картон, а онда је у 67. минуту донио и, испоставиће се, побједу тиму из Источног Сарајева.

ЈЕДИНСТВО – СЛАВИЈА 1:2 (1:1)
Стадион Локомотиве у Брчком
Без присуства гледалаца
Судија: Александар Јевтић (Приједор)
Стријелци: 0:1 Ајкунић 10, 1:1 Бајрић 14, 1:2 Д. Бјелош 67
Жути картони: Мићић, Бајрић, Рачановић, Шер (Јединство), Богучанин, Бабан, Л. Бабић, Д. Бјелош, Н. Бјелош (Славија)

ЈЕДИНСТВО: Вукадиновић, Пајић, Томић, Суботић, Васиљевић (од 53. Шабановић), Рачановић, Божић (од 53. Мићић), Торлаковић, Алексић (од 75. Шер), Бајрић, Живановић  Тренер: Зоран Брковић

СЛАВИЈА: Стевановић, Богучанин, Бабан, Л. Бабић, Перовић, Шћепановић, Ајкунић, Н. Бјелош, Мандић (од 55. Д. Бјелош), Асентић (од 83. Авдаловић), Елек  Тренер: Зоран Ербез

Filter 2019