Fri. Apr 23, 2021
ћирилица /latinica

Vodovod: Poziv za učešće na likovnom konkursu

Izvor: FILTER

Zbog odluke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i preporučenih epidemioloških mjera zbog globalne pandemije virusa korona, ove godine 22. mart, Svjetski dan voda, KP “Vodovod i kanalizacija” Istočno Sarajevo, obilježava drugačije.

“S obzirom na nastalu situaciju ne možemo posjetiti škole i vrtiće i tako obilježiti ovaj važan datum, ali želimo na ovaj način nagraditi naše najmlađe potrošače. Rukovodstvo preduzeća je donijelo odluku da nagradimo najljepše crteže na temu „Zašto nam je voda važna?“. Pozivamo svu djecu predškolskog uzrasta i djecu iz svih osnovnih škola sa područja opština Istočna Ilidža, Istočno Novo Sarajevo i Trnovo, da crtaju na zadatu temu i dostave svoje radove do 18.3.2021. u prostorije „Vodovoda i Kanalizacije“ Istočno Sarajevo u ulici Nikole Tesle 53a”, saopšteno je iz Vodovoda.

Djeca iz Trnova mogu crteže dostaviti u prostorije Vodovoda u toj opštini.

Prvo mjesto na nagradnom konkursu iznosi 100 KM, drugo 70 KM i treće 50 KM. Nagrade su poklon bonovi koje dobitnici mogu iskoristiti do kraja 2021. godine u Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva.

Na poleđini crteža obavezno je navesti ime i prezime učesnika, školu koju pohađa, razred i kontakt telefon odgovorne osobe.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 057/342-742 svakim radnim danom od 7:30 do 15:30.

Filter 2019