Sat. Apr 17, 2021
ћирилица /латиница

Водовод: Позив за учешће на ликовном конкурсу

Извор: ФИЛТЕР

Због одлуке Института за јавно здравство Републике Српске и препоручених епидемиолошких мјера због глобалне пандемије вируса корона, ове године 22. март, Свјетски дан вода, КП “Водовод и канализација” Источно Сарајево, обиљежава другачије.

“С обзиром на насталу ситуацију не можемо посјетити школе и вртиће и тако обиљежити овај важан датум, али желимо на овај начин наградити наше најмлађе потрошаче. Руководство предузећа је донијело одлуку да наградимо најљепше цртеже на тему „Зашто нам је вода важна?“. Позивамо сву дјецу предшколског узраста и дјецу из свих основних школа са подручја општина Источна Илиџа, Источно Ново Сарајево и Трново, да цртају на задату тему и доставе своје радове до 18.3.2021. у просторије „Водовода и Канализације“ Источно Сарајево у улици Николе Тесле 53а”, саопштено је из Водовода.

Дјеца из Трнова могу цртеже доставити у просторије Водовода у тој општини.

Прво мјесто на наградном конкурсу износи 100 КМ, друго 70 КМ и треће 50 КМ. Награде су поклон бонови које добитници могу искористити до краја 2021. године у Заводу за уџбенике и наставна средства.

На полеђини цртежа обавезно је навести име и презиме учесника, школу коју похађа, разред и контакт телефон одговорне особе.

Све додатне информације можете добити позивом на број телефона 057/342-742 сваким радним даном од 7:30 до 15:30.

Filter 2019