Mon. May 10, 2021
ћирилица /латиница

Наставити сарадњу локалне заједнице и полиције

Извор: ФИЛТЕР

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац и начелник Општине Источно Ново Сарајево Јован Катић, оцијенили су дошадашњу сарадњу успјешном и најавили наставак заједничких активности.

“Током састанка говорило се о тренутном стању безбједности, резултатима оствареним уз помоћ видео надзора и унапређењу истог, сарадње полиције и локалне заједнице, започетим али и будућим пројектима.  Заједнички је оцијењено да је досадашња сарадња успјешна и да ће као таква бити настављена и у будућности”, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

“На састанку је посебно наглашена спремност на отворен дијалог и рјешавање свих евентуалних проблема, а све у циљу подизања безбједности на виши ниво”, додаје се у саопштењу.

Из Градске управе је саопштено да је градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић рекао да ће Градска управа и даље бити значајан партнер полицији у свим активностима које су усмјерене на побољшање безбједносне ситуације на подручју града.

Filter 2019