Млади ДЕМОС-а прикупили средства за помоћ породици Кнежић

Аутор: ФИЛТЕР/В.Ч.

Наши суграђани, породица Кнежић из Мокрог, нашли су се у незавидној материјалној ситуацији након што им је у ноћи између 14. и 15. фебруара изгорјела породична кућа.
У пожару су изгубили кров над главом као и већину личних ствари, те су апеловали на све људе добре воље да им помогну у прикупљању новчаних средстава и грађевинског материјала како би ова петочлана породица изградила нови дом.

Зоран Кнежић и његова супруга Мара те ноћи спавали су у приземљу куће и захваљујући брзој реакцији комшија успјели су на вријеме напустити кућу, мало прије него је пожар захватио и приземље куће.
Породица Кнежић је неколико пута остала без крова над главом. Зоранова очевина у Купресу запаљена је током рата. Из Тарчина, послије потписивања Дејтона избјегли су у Братунац, а затим 2003. године замјенили су имовину из Тарчина за викендицу у Мокром. Ту су, како кажу, пронашли срећу. Нажалост, веома кратко јер поново немају ништа.

Реагујући на апел породице Кнежић, млади ДЕМОС-а прикупили су новчана средства која су им данас уручили.

Надају се да ће овај потез подстаћи друге људе и организације да се прикључе прикупљању помоћи овој петочланој породици.

Више информација о томе како можете помоћи можете сазнати контактирајући Мару Кнежић на телефонски број 066 156 238.
Такође, новчана средства је могуће уплатити на трансакцијски број рачуна у Адико банци :
5520001947701863 , на име Мара Кнежић.

Filter 2019