Mon. May 10, 2021
ћирилица /латиница

Ербез задовољан након прве припремне утакмице

Извор: SportDC

Фудбалери Славије су у првој припремној утакмици за викенд савладали Романију на Илиџи са 6:0. Задовољан је тренер Соколова, Зоран Ербез, издањем својих изабраника у овом мечу, не толико због убједљиве побједе, колико због чињенице да је екипа током читавог боравка на терену показала озбиљност.

-Имали смо двије екипе које су играле по полувријеме. Пополовили смо и задовољни смо шта смо показали. Од прве до задње минуте смо доминирали имали посјед лопте у својим ногама. Иако сад да кажем то није неко мјерило, противник је физички лошије спреман евидентно. Али не бих ја ни умањивао овај резултат, имали смо још неколико шанси. Kао што рекох, озбиљност је на нивоу и то је и дошло кроз тих шест постигнутих голова и још 5-6 одличних прилика. Оно што радује за ову фазу је да су момци били ангажовани свих 45 минута и могу се похвалити. Идемо даље са припремама, покушавамо се још подићи, и у наредним данима нас очекују нове утакмице под наводним знацима квалитетнијим противницима, односно онима који су у одмаклој фази припрема, рекао нам је Зоран Ербез, па додао:

-Нормално је да су тешке ноге у овом периоду и у овој фази и било је момената гдје смо гријешили. Поготово у пас игри. Али, не бих се бавио превише ситницима, него генерално могу рећи да сам задовољан.

Славија је била у овом мечу без двојице првотимаца из прошле полусезоне, Радета Бојанића и Стефана Арбиње, те новајлије Луке Асентића.

-Лука Асентић се повриједио, Арбиња вуче неку повреду из полусезоне, Бојанић је повриједио кољено, тако да су њих тројица пропустила утакмицу да се не би повреде повећале. Они од данас раде својим интензитетом и надам се да је то иза њих. Са њима тројицом би то било још на једном већем нивоу.

За Славију су погађали у првом полувремену Дејан Бјелош и Амер Дрљевић, док су се у наставку у стријелце уписали два пута Денис Богучанин, те по једном Ђорђе Kовачевић и Петар Дабић.

У првом полувремену су играли: Савић, Елек, Пушара, Г.Поповић, Перовић, Л. Бабић, Бабан, Ајкунић, Дрљевић, Шћепановић, Бјелош.

У другом полувремену су играли: Стевановић (Рончевић), Н. Бабић, Б. Поповић, Шкрба, Бандовић, Ђорем, Дебелногић, Дабић, Авдаловић, Богучанин, Kовачевић.

Filter 2019