Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /латиница

Ведро ти небо Романијски јуначе

Извор: ПД Гласинац (pd-glasinac.com)/ Свјетлана Рајић

Од посљедица задобијених у тешкој сабораћајној несрећи ноћас је у 32 години живота преминуо наш Сокочанин Павле Нинковић. Невјерица, бол и туга на лицима оних који су познавали Павла. Био је омиљен лик међу Сокочанима, енергичан, позитиван и пун животног елана. Нажалост, трагедија је прекинула његов млади живот.

Памтићемо га као једну свестрану личност и доброг човјека позитивног духа. Био је велики љубитељ спорта и природе. Неприкосновен у свим врстама адреналинских спортова и један од најспремнијих планинара и бициклиста у Сокоцу. Учествовао је у многим друштвено – корисним акцијама кроз које је помагао своме мјесту и суграђанима. Начином живота којим је живио, стварао је позитивну слику о своме Сокоцу и људима који живе у њему. 

Свестрана личност, какав је био Павле, истицао се и као добар студент на Економском факултету у Палама, гдје је завршио мастер студије, а колеге из Државне агенције за истраге и заштиту  БиХ, гдје је радио као полицијски службеник, памтиће га као једног од најбољих међу њима.

Велики губитак за све нас – породицу, пријатеље, кумове, комшије, колеге и познанике. Нека ти је лака тврда земља Романијска и нека су анђели са тобом Павле. Почивај у миру.

Сахрана ће бити обављена сутра 07. фебруара у Војничком спомен- гробљу Мали Зејтинлик у 14 часова.

Filter 2019