Саопштење ОО СНСД-а Соколац

Извор: Филтер

Саоштење ОО СНСД-а Соколац преносимо у цјелости.


“Поводом напада на ОО СНСД-а Соколац молимо Вас да објавите наше саопштење, у интересу истинитог информисања грађана Републике Српске.


Након што  се у медијима појавио видео снимак о наводном узимања новца за запошљавање, ОО СНСД-а Соколац издаје сљедеће саопштење за јавност:

Оштећени у недавном случају се обратио руководству СНСД-а Соколац пожаливши се да му појединци траже новац за запошљавање дјетета.
 Истом је гарантовано да ће му дијете остати на послу, а дa лица која су му тражила новац пријави полицији. Како оштећени то није учинио, већ је спорни снимак прослиједио појединим интернет порталима, полицију је о свему упознао одборник СНСД-а, господин Милан Јоловић.

Руководство СНСД-а Соколац позива чланство, симпатизере, али и све патриоте, независно од партијског чланства и политичког увјерења, да дају свој допринос у борби против свих видова негативности и пријаве бахате и неморалне функционере.

Напомињемо да су појаве намјештаљки и клевета на чланова Партије почеле од како СНСД има скупштинску већину.

Стога  од надлежних државних органа тражимо да случај испитају и ако утврде одговорност кривце адекватно казне, а политичке противнике позивамо на борбу у скупштинској сали.”

Filter 2019