Thu. Feb 25, 2021
ћирилица /latinica

Otvoren foto-konkurs ”Zimska fantazija na Romaniji”

Izvor: Srna

Turistička organizacija opštine Sokolac objavila je danas foto-konkurs za izbor najljepše fotografije o temi “Zimska fantazija na Romaniji”, a radove je moguće slati do 1. marta.


Prijave i fotografije moguće je slati od danas do 1. marta, putem elektronske pošte /tosokolac@gmail.com/.

Cilj konkursa je promocija zimske sezone, a fotografije treba da budu napravljene isključivo na području opštine Sokolac.

U konkursu je navedeno da fotografije treba da budu izvorne, bez intervencije u vidu fotomontaže ili grafičke obrade dijela, koje bi mijenjale kompoziciju ili elemente.

Autori uz svoj rad dostavljaju ime i prezime, naziv fotografije, lokaciju i broj telefon.

Prema propozicijama konkursa, po jednu fotografiju izabraće stručni žiri i pratioci “Fejsbuk” stranice Turističke organizacije opštine Sokolac, a pobjednici će dobiti novčane nagrade, a o mjestu i vremenu javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Pratioci “Fejsbuk” stranice Turističke organizacije “Sokolac” će svojim lajkovima glasati za svog favorita u vremenskom periodu od 2. do 10. marta, navedeno je u konkursu.

“Ako volite zimske čarolije, prazničnu atmosferu, imate omiljena mjesta, pejzaže i lokalitete koji vas inspirišu, postanite dio priče o izboru njajljepše zimske fotografije”, poručili su iz Turističke organizacije opštine Sokolac.

Filter 2019