Mon. Jan 25, 2021
ћирилица /латиница

За Божић на истоку углавном ведро, на високим планинама сусњежица и снијег

Извор: Филтер/РХМЗ РС

Преносимо прогнозу времена Републичког хидрометеоролошког завода за источни дио Републике Српске за уторак, сриједу и четвртак.

У уторак, 05. јануара на сјевероистоку и истоку промјенљиво облачно са сувим и сунчаним периодима. На високим планинама са снијегом увече и током ноћи. Минимална јутарња температура ваздуха од -2 до 4 степена, на планинама од -5. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 8, на планинама од -1 степен.

У сриједу, 06. јануара, током ноћи и дана на високим планинама сусњежица и снијег. Минимална јутарња температура ваздуха од -1 до 4, на планинама од -5 . Највиша дневна температура ваздуха од 2 до 7, на планинама од -1 степен.

У четвртак, 07. јануара, јутро мало до умјерено облачно и хладније са мразом и у нижим крајевима, на истоку углавном ведро. Током дана промјенљиво до претежно облачно и углавном суво, повремено са сунчаним интервалима. Минимална јутарња температура ваздуха од -3 до 2, на планинама од -7. Највиша дневна температура ваздуха од 1 до 6, на планинама од -2 степена.

Filter 2019