Sat. Jan 16, 2021
ћирилица /латиница

Дочекајте православну Нову годину са нама!

Извор: ФИЛТЕР

Прошла година је била тешка, изазовна свима нама. Морали смо промијенити навике и прилагодити се околностима на које нисмо могли утицати.
Kако би нам 2021. била година здравља и успјеха, морамо је тако и почети. Са најљепшим жељама, уз добро друштво и музику.

Управо због тога, одлучили смо са свима вама, нашим драгим читаоцима и суграђанима, у нову годину ући са оптимизмом и уз најљепше жеље.

Пратити нас можете уживо 13. јануара од 21:00. Довољно је да на јутјубу укуцате citajfilter и отворите канал.

Бићемо и на фејсбук страници портала „Филтер“, али и партнера који су подржали програм дочека православне Нове године.

Наравно, највише простора резервисано је за добру музику. Угостићемо сјајне бендове и пјеваче из нашег града и шире регије.

У неколико сати програма информисаћемо вас о најважнијим темама и пројектима који Источно Сарајево очекују у 2021. години.

Разговараћемо са појединцима који су својим радом или личним ангажманом привукли пажњу јавности у 2020. години и позитивно утицали на дешавања у нашем граду.

Намјера нам је да у вријеме празника са вама подијелимо лијепе приче које имају обиљежја хуманости, оптимизма и наде у лијеп остатак године.

Новогодишњи програм уживо реализује агенција „Центар медиа“ уз подршку општина Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа и Пале, те Туристичке организације „Јахорина“.

Filter 2019