Tue. Jan 26, 2021
ћирилица /латиница

Ћосић и Кулић о реконструкцији објекта за Ректорат и Музичку академију

Извор: Општина Источно Ново Сарајево

Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић и ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић, данас су у просторијама Општинске управе потписали Меморандум о разумијевању о реконструкцији објекта за потребе Ректората и Музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву.

Потписаним меморандумом о разумијевању, споразумне стране изражавају своју пуну опредјељеност за сарадњу и реализацију активности у погледу међусобне сарадње на реконструкцији објекта Ректората и Музичке академије.

Општинска управа Источно Ново Сарајево се обавезује да финансира израду Урбанистичко-техничких услова, финансира израду пројектне документације, те да сноси трошкове на име накнаде за ренту и уређење градског грађевинског земљишта на име реконструкције поменутог објекта.

Задаци и обавезе Универзитета су да ријеши имовинско-правне односе, те да носиоцу израде урбанистичко-техничких услова и носиоцу израде пројектне документације достави пројекти задатак.

Начелник Ћосић истиче да је посебно срећан што је са ректором Кулићем, поред досадашње одличне сарадње, склопио и једно истинско и трајно пријатељство.

Filter 2019