Sat. Jan 23, 2021
ћирилица /латиница

У Палама украден накит

Извор: ПУ Источно Сарајево

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су два кривична дјела, јавни ред и мир није нарушаван, а није се догодила ниједна саобраћајна незгода.

 Полицијској станици Пале, дана 23.12.2020. године пријављено је да је из породичне куће, приватног власништва, у Јахоринској улици у Палама, отуђена неутврђена количина златног накита.

 Полицијски службеници извршили су увиђај на лицу мјеста и у току је рад на расвјетљавању и проналаску извршиоца кривичног дјела „Тешка крађа“.

 О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево, дана 23.12.2020. године, око 20:20 часова у Хиландарској улици, зауставили су и контролисали путнички аутомобил марке „Volkwagen“, тип  „Passat“, којим је управљало лице иницијала О.Д. из Источног Сарајева.

Лице ја на увид приложило хртватску возачку дозволу, која му је одузета због сумње да се ради о фалсификованом документу.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току су провјере и документовање кривичног дјела „Фалсификовање исправе“.

Filter 2019