Mon. Jan 25, 2021
ћирилица /латиница

Сектор групација: Престати са злоупотребама имена Славише Крунића

Извор: Глас Српске

“Сектор групација” упозорила је да се посљедњих мјесеци име Славише Крунића и компанија које је створио константно,” углавном у неким политичким круговима, користе као полигон за дневно политичке обрачуне, остваривање личних интереса и прикупљање јефтиних политичких поена” те су апеловали да се с тим престане.

– Апелујемо на политичку и медијску јавност да престану са злурадим нагађањима, јер осим што доводе у питање свој лични кредибилитет, нарушавају и углед наших компанија.

Сигурни смо да политичари имају доста других тема којима могу да се баве и тако престану са кориштењем имена Славише Крунића и коментарисањем пословне политике компанија које је оставио својој породици и изградио уз велику подршку пријатеља, радника, као и самих клијената – истакнуто је у саопштењу “Сектор групације”.

Наглашавају да жеља да сачувају и унаприједе оно што је и до сада било срж њиховог пословања, нажалост код неких није схваћена на прави начин.

Напомињу да компаније “Сектор секјурити”, “Житопека” и “Житопродукт” које је створио Славиша Крунић, а које су данас у власништву његове породице, запошљавају више од 1.500 радника.

– Захваљујући разумијевању наших сарадника и пословних партнера наставили смо оно што је отпочетка била наша мисија, да стварамо нову вриједност и мислимо на људе – истакли су у компанији.

Нагласили су да успјешно завршавају још једну пословну годину.

– Залагањем свих запослених иза нас су резултати који потврђују да и у вријеме кризе можемо да направимо значајан искорак.

Желимо да се захвалимо свим нашим клијентима, а посебну захвалност дугујемо менаџменту компаније “Проинтер ITSS” са којима је и Славиша Крунић успјешно сарађивао. Своје ресурсе ставили су на располагање и конкретно помогли како бисмо превазишли за нас нарочито тешких протеклих 20 мјесеци – истакли су у “Сектор групацији”.

Додали су да је резултат подршке коју су добили од “Проинтера”, између осталог, и партнерство којим су осигурали да АДС, као компанија која по свјетским стандардима брине о архивској грађи успјешно настави свој развојни пут.

Filter 2019