Wed. Jan 27, 2021
ћирилица /латиница

Познат селектор Србије – Ништа од Милојевића и Доменека, на клупу сједа бивши тренер Партизана

Извор: Српска Инфо

У понедјељак је сједница Извршног одбора Фудбалског савеза Србије на којој ће главна тема да буде избор насљедника Љубише Тумбаковића.

По свему судећи искусни стручњак је завршио мисију на клупи “орлова”, преноси Српска Инфо.

Предсједник ФС Београда Марко Пантелић добио је задатак да предложи ново рјешење, а претходних мјесец дана разговарано је са неколико тренера. Када се подвуче црта јасно је да палицу неће да преузме Владан Милојевић који остаје на клупи Ал Ахлија.

Своју улогу неће да мијења спортски директор Владимир Матијашевић, тако је стављена тачка на причу о бившем тренеру Црвене звезде због сукоба током њиховог заједничког рада у Чукаричком.

Клубове имају Вељко Пауновић и Славиша Јокановић, причано је са Ивицом Јовановићем и Рајмоном Доменеком. Ипак, стратегија је да домаћи стручњак буде на кормилу и у озбиљну трку ушао је, како Max Bet Sports сазнаје, Саво Милошевић.

Прослављени репрезентативац, који је уписао у дресу националног тима 102 утакмице и постигао је 37 голова, напустио прије неколико мјесеци клупу Партизана. Изгледа да се трка захуктава, а ускоро се чека капетан брода у борби за пласман на Свјетско првенство у Катару. Квалификације стартују крајем марта.

Filter 2019