Tue. Jan 19, 2021
ћирилица /латиница

Нови снијег и новогодшње скијање на Јахорини

Извор: Филтер/ОЦ Јахорина

На Јахорини је пало више од 30 цм новог снијега и услови за скијање су одлични.

У нарадним данима метеоролози најављују још снијега а Олимпијски центар Јахорина вриједно ради на припремама ски стаза. Циљ им је да оспособе све ски стазе и све инсталације вертикалног транспорта пусте у рад.

“Са више од 30 дана скијања у континуитету и побољшањем пословног резултата за 70% Олимпијски центар Јахоирна испраћа ову годину и на посебна начин дочекује нову, 2021. Безбрижност свих гостију је на првом мјесту, отказане су све манифестације и концерти по којим је ова планина надалеко позната. У складу са тим припремили су низ строгих мјера за смањење ширења вируса корона, и скијање на Јахорини је у потпуности безбједно”, наводе у ОЦ Јахорина.

Уз жељу да са Новом годином све ружно оставимо иза себе, Олимпијски центар ”Јахорина” вас позива да нову 2021.годину дочекате на другачији начин, на скијама у идиличној планинској атмосфери.

“31 децембра од 22:00 до 02:00 иза поноћи, уз посебну празничну атмосферу ће бити могуће скијање са врха стазе Пољице. За новогодишње скијање ће важити само и искључиво јединствена ски карта по цијени од 50 KМ”, наведено је у саопштењу.

Filter 2019