Sat. Jan 23, 2021
ћирилица /латиница

Мото-мразеви и ове године обрадовали малишане

Извор: Срна

Чланови Мото-клуба “Пале” подијелили су данас 200 пакетића за малишане са подручја општине Пале да би им уљепшали новогодишње празнике. Пакетићи су подијељени дјеци из Удружења за помоћ дјеци и омладини са посебним потребама “Сунце”, дјеци из угрожених породица, те дјеци из обдаништва “Цврчак”, али и пролазницима.

Предсједник Мото-клуба “Пале” Дејан Симанић изјавио је новинарима да је ово традиционална акција, коју организују већ шесту годину узастопно. “Укупно смо подијелили 200 пакетића, које су чланови Клуба обезбиједили из властитих средстава, те средстава које донирају пријатељи Клуба. Дјеца се увијек обрадују моторима и сваки пут им измаме осмијех, због чега су пресрећни”, истакао је Симанић.

Он је додао да су ове године манифестацију подјеле пакетића мало
другачије организовали због пандемије вируса корона и препоручених епидемиолошких мјера.

Директор Туристичке организације “Јахорина” града Источно Сарајево Игор Тошић рекао је да је ова организација подржала и помаже рад паљанског мото-клуба, те да је данашња активност хуман гест који је уљепшао дан многима.

Мото-клуб “Пале” броји више од 20 чланова. Циљ бајкера јесте промоција и унапређење мотоциклизма као спорта, промоција безбједног управљања двоточкашима, привлачење нових чланова, заједничка путовања, хуманитарни рад, одласци на мото-скупове, али и организација властитог скупа.

Filter 2019