Mon. Jan 25, 2021
ћирилица /латиница

Источно Сарајево: Тузлак осумњичен за више крађа

Извор: МУП Републике Српске

Полицијска управа Источно Сарајево дана 08.09.2020. године расписала је потрагу за лицем иницијала Е.Ј. из Тузле које се сумњичи да је у периоду од августа до децембра текуће године извршио више кривичних дјела „Тешка крађа“ и „Крађа“ на подручју општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

На основу наведене потраге припадници МУП-а Кантона Сарајево, дана 10.12.2020. године, на подручју Сарајева лишили су слободе тражено лице и предали у надлежност Полицијске станице Источна Илиџа.

Након криминалистичке обраде лице Е.Ј. се сумњичи да је на територији Источне Илиџе починио пет кривичних дјела „Тешка крађа“, два кривична дјела „Крађа“ и једно кривично дјело „Тешка крађа“ на територији Источног Новог Сарајева, отуђивши из подрумских просторија већу количину радног алата, бицикала, као и више скупоцјених парфема из дрогерије са овог подручја, причинивши материјалну штету у износу од око 17.000 КМ.

У току је документовање предмета након чега ће против наведеног лица, Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево, бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Filter 2019