Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

Дејан Шешељ нови директор Дома здравља Источно Сарајево

Аутор: ФИЛТЕР/ М.K.

На данашњој сједници Скупштине општине Источно Ново Сарајево именован је нови директор Дома здравља Источно Сарајево. Ту функцију у наредне четири године обављаће Дејан Шешељ.

Именовање је усклађено са Споразумом који су раније постигле општине Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа, које су оснивачи Дома здравља.
По том споразуму једна општина именује директора а друга замјеника.

С обзиром на то да је до данас директор Дома здравља био Данко Васиљевић, кога је именовала Скупштина општине Источна Илиџа, мјесто директора наредне четири године припада Источном Новом Сарајеву. Очекује се да се на некој од наредних сједница Скупштине општине Источна Илиџа именује замјеник директора Дома здравља.

Биографија

Дејан Шешељ рођен је 29. јануара 1986. године у Сарајеву. Послије основне и средње школе уписује Економски факултет у Источном Сарајеву, гдје стиче звање дипломираног економисте и наставља постдипломске магистарске студије.

На мјесто директора Дома здравља долази из Фонда здравственог осигурања Републике Српске, гдје је обављао функцију директора Филијале Источно Сарајево.

Одборник је у Скупштини општине Источно Ново Сарајево и Скупштини града Источно Сарајево.

Ожењен, отац троје дјеце

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com