Wed. Jan 20, 2021
ћирилица /latinica

Vlado Milojević izabran za predsjednika smučarskog kluba “Jahorina”

Izvor: Filter/ Olimpijski centar Jahorina

Smučarski klub “Jahorina” dobio je novu upravu. Za predsjednika kluba izabran je Vlado Milojević.

Novu upravu čine predsjednik Skupštine Nedeljko Elek, članovi novog izvršnog odbora Dejan Ljevnaić, dr Aleksandar Lazarević, Aleksandar Džombić, Đorđe Jugović, Aleksandar Lazarević i Radenko Pekić.

Cilj nove uprave je stvaranje novog svjetskog šampiona u skijanju ali i da dovedu Svjetski kup na Jahorinu. Osnovni cilj je, poručuju, da svojim radom doprinesu da što više djece zavoli skijanje.

„Nije skijanje samo ski pas, već i odijelo i skije i pancerice, kaciga, rukavice i još da dijete nešto pojede i popije na stazi i kada se sve sabere mnogo je skuplje od ljetovanja. Mi kao OC Jahorina dijelimo svoj djeci iz Istočnog Sarajeva besplatan ski pas. Na nekom višem nivou bi trebalo da razmišljamo o tome da postoje domovi za đake, da se mi kao društveno odgovorna firma odreknemo ski pasa, ski škole da daju besplatnu obuku, da se skijanje uvrsti u program osnovnih i srednjih škola. Realno je to. I siguran sam de ćemo iznjedriti šampiona,” rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina i novoizabrani član izvršnog odbora smučarskog kluba Jahorina Dejan Ljevnaić.

Filter 2019