Sun. Jan 24, 2021
ћирилица /латиница

Владо Милојевић изабран за предсједника смучарског клуба “Јахорина”

Извор: Филтер/ Олимпијски центар Јахорина

Смучарски клуб “Јахорина” добио је нову управу. За предсједника клуба изабран је Владо Милојевић.

Нову управу чинe предсједник Скупштине Недељко Елек, чланови новог извршног одбора Дејан Љевнаић, др Александар Лазаревић, Александар Џомбић, Ђорђе Југовић, Александар Лазаревић и Раденко Пекић.

Циљ нове управе је стварање новог свјетског шампиона у скијању али и да доведу Свјетски куп на Јахорину. Основни циљ је, поручују, да својим радом допринесу да што више дјеце заволи скијање.

„Није скијање само ски пас, већ и одијело и скије и панцерице, кацига, рукавице и још да дијете нешто поједе и попије на стази и када се све сабере много је скупље од љетовања. Ми као ОЦ Јахорина дијелимо свој дјеци из Источног Сарајева бесплатан ски пас. На неком вишем нивоу би требало да размишљамо о томе да постоје домови за ђаке, да се ми као друштвено одговорна фирма одрекнемо ски паса, ски школе да дају бесплатну обуку, да се скијање уврсти у програм основних и средњих школа. Реално је то. И сигуран сам де ћемо изњедрити шампиона,” рекао је директор Олимпијског центра Јахорина и новоизабрани члан извршног одбора смучарског клуба Јахорина Дејан Љевнаић.

Filter 2019