Sun. Jan 24, 2021
ћирилица /латиница

АKK “Магнум”: Новогодишњи пакетићи за најмлађе

Извор: ФИЛТЕР/ М.K.

Чланови Ауто-картинг клуба “Магнум” подијелили су данас новогодишње пакетиће малишанима из вртића “Игра нам је храна” који се налази у Војковићима.

Kлуб је формиран прије двије године, а његови чланови одлучили су обрадовати своје најмлађе суграђане.
Прикупупили су средства за 45 пакетића. Велики допринос дали су и руководство општине Источна Илиџа, те Удружење “Еко Жељезница”.

„Подијељено је 45 пакетића. Углавном смо то прикупили ми али велику помоћ смо добили од општине, начелника те “Еко Жељезнице”. Они су нам помогли да све мало увеличамо и учинимо љепшим. Ипак је требало мало више средстава“, рекао је Давор Сикима, потпредсједник АKK „Магнум“.

„Морамо да се вратимо у дјетињство јер знамо колико су нам значили ти пакетићи. Ово су наша дјеца, будући навијачи и чланови надамо се. Драго нам је и поносни смо“, додао је Дејан Вуковић, члан АKK „Магнум“.

Данас им је, поручују, пуно срце јер су својим гестом обрадовали најмлађе.

„Дјеца су била изненађена и баш су се радовала. Kолико су се дјеца радовала, толико смо и ми који радимо. Установа смо коју не посјећују често, па ћемо овај гест сигурно дуго памтити”, рекла је Ранка Росић, директор вртића „Игра нам је храна“.

Данас је у вртић стигла и значајна донација од 2 000 KМ коју су уручили представници Микрокредитне организације “Про Фин” из Источног Сарајева. Средства ће бити искориштена за обнову намјештаја и постељине у вртићу.

Filter 2019