Tue. Nov 24, 2020
ћирилица /latinica

Mrda: Sve škole spremne za nastavak nastave u ponedeljak

Izvor: Srna

Sve osnovne škole na području Sarajevsko-romanijske, starohercegovačke i donjopodrinjske regije spremne su za nastavak redovne nastave, rekla je Srni predsjednik Aktiva direktora osnovnih škola ovih regija Danijela Mrda.

Ona je navela da su pripadnici Civilne zaštite Republike Srpske dezinfikovali sve školske objekte u kojima su sprovođeni lokalni izbori.

“Sve škole su spremne za nastavak polugodišta i redovne nastave onako kako smo planirali i prema rasporedima časova utvrđenim na početku školske godine. Dakle, po skraćenom režimu i uz poštovanje svih epidemioloških mjera”, rekla je Mrda.

Ona je navela da će sve škole putem svojih internet i “Fejsbuk” stranica i zvanično obavijestiti roditelje i učenike o nastavku odvijanja regularnog toka nastave, ali isto tako i razredne starješine su dužne da svoje učenike i njihove roditelje obavijeste putem aplikacija koje trenutno koriste za onlajn nastavu.

Mrda je apelovala na sve roditelje da svoju dejcu pripreme za poštovanje propisanih epidemioloških mjera jer je zdravlje svih učenika najvažnije.

Filter 2019