Mon. Nov 30, 2020
ћирилица /латиница

Мрда: Све школе спремне за наставак наставе у понедељак

Извор: Срна

Све основне школе на подручју Сарајевско-романијске, старохерцеговачке и доњоподрињске регије спремне су за наставак редовне наставе, рекла је Срни предсједник Актива директора основних школа ових регија Данијела Мрда.

Она је навела да су припадници Цивилне заштите Републике Српске дезинфиковали све школске објекте у којима су спровођени локални избори.

“Све школе су спремне за наставак полугодишта и редовне наставе онако како смо планирали и према распоредима часова утврђеним на почетку школске године. Дакле, по скраћеном режиму и уз поштовање свих епидемиолошких мјера”, рекла је Мрда.

Она је навела да ће све школе путем својих интернет и “Фејсбук” страница и званично обавијестити родитеље и ученике о наставку одвијања регуларног тока наставе, али исто тако и разредне старјешине су дужне да своје ученике и њихове родитеље обавијесте путем апликација које тренутно користе за онлајн наставу.

Мрда је апеловала на све родитеље да своју деjцу припреме за поштовање прописаних епидемиолошких мјера јер је здравље свих ученика најважније.

Filter 2019