Sat. Nov 28, 2020
ћирилица /latinica

Ćosić: Slijedi potpuno drugačije vođenje grada

Izvor: Srna

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić izjavio je da će mu prvi zadatak, nakon ostvarene pobjede na izborima, biti da okupi sve načelnike opština u sastavu grada i spoji ih sa Vladom Republike Srpske kako bi svi zajedno, pozicija i opozicija, krenuli da rade za narod.

“Nama treba jedinstven prostor od Sokoca do Trnova. Mislim da su izbori pokazali da građani Istočnog Sarajeva konačno osjećaju ovaj grad svojim, u ovom slučaju dajući povjerenje meni. Sljedeći put će biti neko drugi, što je nebitno. Bitno je da razvijamo pripadnost prema gradu i da ga osjećamo kao svog”, rekao je Ćosić novinarima u Istočnom Novom Sarajevu.

On kaže da slijedi mjesec dana tranzicionog perioda kada treba zvanično da se proglase rezultati izbora i preuzmu nove dužnosti, ističući zadovoljstvo ubjedljivom pobjedom SNSD-a na Palama, u Trnovu, Istočnom Novom Sarajevu.

“Ostvarili smo zacrtani cilj, a to je mjesto gradonačelnika u Istočnom Sarajevu. Veoma je bitno da smo pokazali ljudima drugačiji pristup koji smo gajili i koji želimo da razvijamo. To se odnosi na drugačije vođenje grada, njegovo uključivanje u funkcionisanju opština i njegov potpuno aktivan pristup u skladu sa nadležnostima i zakonom. Ja ću se upravo tako i ponašati”, rekao je Ćosić.Filter 2019