Sat. Nov 28, 2020
ћирилица /латиница

Преминуо Владо Регоје

Извор: SportDC

Годинама смо сви ми окупљени у и око Славије имали у њој човјека којег смо неизмјерено вољели, поштовали и уважавали. А он нам је то својим односом враћао. Добар, насмијан, никада љут, Владо Регоје, секретар Славије, од 1996. до одласка у пензију.

Сваки одлазак у клуб значио је и сусрет са прије свега човјеком. Добрим човјеком,племенитим…

Све оне играче посматрао је као своју дjецу, тако се и понашао према њима. Није Бојана издвајао од тих дjечака, касније добрих фудбалера, људи….

Владо је увијек био спреман да помогне и никада није био уморан. Радовали смо се и туговали заједно због Славије. Владо је и ту био корак испред нас. Био је синоним за клуб. Он је знао све и завршавао све. Док су други имали администрацију Славија је имала Владу. Није му требао компјутер, све је држао у глави, сваки податак, важан за играча, за клуб… Владо Регоје био је човјек, саткан од доброг, од племенитог, људског…

С тога јутрос није чудо да су сви којима је Славијина боја у срцу, са тугом, болом и сузом прихватили вијест да је Владо Регоје синоћ отишао, ваљда, на неко боље мјесто. Да са те небеске трибине и даље ради за добробит клуба. Да га и даље пази, да га волио на онај његов препознатљив начин.

Никада код њега за Славију није било нешто немогуће. Напротив, све је могао, знао, хтио и радио то савршено. Славија и Владо су увијек били и остали једно. Одлазило је и одлазиће се из Славије, али никада нико неће бити оно што су били Славија и Владо.

С тога он никада из клуба неће ни моћи да оде. Kако да оде човјек који је био у Славији све, кога су сви поштовали, уважавали и неизмјерно вољели. Он је једноставно био неко ко се волио и ко се воли и данас.Тек ћемо у наредним данима схватити какву смо људску громаду изгубили. Добри човјече, лака ти земља, и вјечна слава.

Filter 2019