Sat. Dec 5, 2020
ћирилица /latinica

Uvodna obraćanja kandidata za načelnika Pala

Autor: FILTER/ M.K.

Na programu Elta televizije u toku je emisija u kojoj su gosti kandidati za načelnika opštine Pale.

Boško Jugović, kandidat SNSD-a istakao je u uvodnom obraćanju da će, ukoliko dobije povjerenje građana, nastaviti sa ozbiljnim infrastrukturnim projektima, prvenstveno putne infrastrukture.

“Nastavljamo sa izgradnjom parka, muzeja i proširenja obdaništa. Opština treba da nastavi saradnju sa novim gradonačelnikom i Vladom RS u cilju daljeg razvoja turizma. Uz poljoprivredu to će biti dvije važne strategije. Za pronatalitetnu politiku ćemo izdvajati značajna sredstva”, rekao je, između ostalog, Jugović.

“Glas za mene je glas za ispunjena obećanja i nove velike projekte”, rekao je na početku svog obraćanja Nenad Vuković, kandidat PDP-a za načelnika Pala.

” Turizam će biti najvažnija privredna grana, potrebno je da Pale otvorimo za nove investicije ali i pomognemo domaćim privrednicima da rade i zapošljavaju. Želimo da nastavimo sa razvojem sporta ali i uložimo u napredak kulture. U dijaspori imamo veliki broj naših uspješnih ljudi sa kojima bismo mogli napraviti bolju saradnju. Biće važno ne samo ko je načelnik nego ko ima dobar tim jer bez tima nema uspjeha”, dodao je Vuković.

Marko Đogo, nezavisni kandidat za načelnika opštine Pale rekao je da nije vjerovao da će se sva tri kandidata naći na jednom mjestu, ali da mu je drago što su tu.

“Mogli smo se sresti i na Palama jer imamo javnu televiziju. Kandidati pričaju o programu koje ja nisam ni vidio i molim ih da mi ih pošalju. Ja sam pisao program koji je tu i nadam se da će postati praksa da kandidati izrađuju program. Treba napraviti razliku između programa i projekata. Moj program se sastoji iz četiri dijela, a najvažniji je ekonomija, slijedi urbani razvoj kojim trenutno nisam oduševljen. Socijalne teme, kultura, obrazovanje i identitet su takođe dio programa”, rekao je u uvodu Đogo.

Filter 2019