Mon. Nov 23, 2020
ћирилица /латиница

Уводна обраћања кандидата за начелника Пала

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К.

На програму Елта телевизије у току је емисија у којој су гости кандидати за начелника општине Пале.

Бошко Југовић, кандидат СНСД-а истакао је у уводном обраћању да ће, уколико добије повјерење грађана, наставити са озбиљним инфраструктурним пројектима, првенствено путне инфраструктуре.

“Настављамо са изградњом парка, музеја и проширења обданишта. Општина треба да настави сарадњу са новим градоначелником и Владом РС у циљу даљег развоја туризма. Уз пољопривреду то ће бити двије важне стратегије. За пронаталитетну политику ћемо издвајати значајна средства”, рекао је, између осталог, Југовић.

“Глас за мене је глас за испуњена обећања и нове велике пројекте”, рекао је на почетку свог обраћања Ненад Вуковић, кандидат ПДП-а за начелника Пала.

” Туризам ће бити најважнија привредна грана, потребно је да Пале отворимо за нове инвестиције али и помогнемо домаћим привредницима да раде и запошљавају. Желимо да наставимо са развојем спорта али и уложимо у напредак културе. У дијаспори имамо велики број наших успјешних људи са којима бисмо могли направити бољу сарадњу. Биће важно не само ко је начелник него ко има добар тим јер без тима нема успјеха”, додао је Вуковић.

Марко Ђого, независни кандидат за начелника општине Пале рекао је да није вјеровао да ће се сва три кандидата наћи на једном мјесту, али да му је драго што су ту.

“Могли смо се срести и на Палама јер имамо јавну телевизију. Kандидати причају о програму које ја нисам ни видио и молим их да ми их пошаљу. Ја сам писао програм који је ту и надам се да ће постати пракса да кандидати израђују програм. Треба направити разлику између програма и пројеката. Мој програм се састоји из четири дијела, а најважнији је економија, слиједи урбани развој којим тренутно нисам одушевљен. Социјалне теме, култура, образовање и идентитет су такође дио програма”, рекао је у уводу Ђого.

Filter 2019