Mon. Nov 30, 2020
ћирилица /латиница

Додик: Источна Илиџа има потенцијал за напредак и будућност

Извор: Срна

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је да је у мјесном одбору ове странке у Војковићима затекао најбољу атмосферу у Републици Српској и додао да у Источној Илиџи вриједи улагати, градити будућност и живјети јер постоји потенцијал за то.

Додик је истакао да су активисти СНСД-а радили и раде да кандидат ове странке за начелника Источне Илиџе Небојша Шешлија добије мандат како би могао да и ову општину прикључи општинама које имају несумњив напредак.

“Добар однос локалне и републичке власти показује сусједна општина. Овој општини желимо да дамо замах који треба да добије несумњив развој, да заврши деценијске пројекте који овдjе чекају јер то овај народ овдjе заслужује”, поручио је Додик.

Он је нагласио да одговор због чега многи пројекти нису реализовани треба да дају они који су владали у овој општини.

“Желимо да преузмемо одговорност. Овдjе је побједа да би се радило, а Шешлија је показао да руководећи болницом Србија, где је отворено Одjељење Завода за трансфузију, може да се напредује. То је учињено захваљујући његовом ангажману и подршци Владе Републике Српске”, рекао је Додик.

Додик је истакао да у Источној Илиџи има много тога да се уради и да ће заједно са Владом Републике Српске са новим начелником разговарати и поредати приоритете и планове.

“Одмах ће се кренути у реализацију. Не смије то бити самовоља појединаца и неколицине људи него се мора радити у интересу свих људи. Желимо да ојачамо увјерење људи да овдjе заиста вриједи живјети и градити своју будућност. Овдjе има потенцијал за то”, поручио је Додик.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Мирослав Вујичић рекао је да у Источној Илиџи очекује апсолутну побједу кандидата ове странке за начелника општине Небојше Шешлије.

“Дошло је вријеме послије 27 година да се промијени власт у Источој Илиџи и сигурни смо да ћемо заједно са нашим коалиционим партнерима остварити убједљиву побједу”, рекао је Вујичић.

Он је истакао да досадашњи резултати дају за право СНСД-у да буду увјерени у побједу и да имају одличног кандидата.

“Иза њега стоје сви најзначајнији људи из Републике Српске и Влада Српске и вјерујем да ћемо направити значајан искорак у Источној Илиџи након 15. новембра”, поручио је Вујичић.

Kандидат СНСД-а за начелника Источне Илиџе Небојша Шешлија рекао је да 25 година на подручју Источне Илиџе ради и гради само Влада Републике Српске.

“Становници ове општине имали су срећу да је предсједник Додик препознавао потребе свих становника Републике, да смо добили најзначајније пројекте и инвестиције као што је зграда болнице Србија, Административни центар, спортске дворане, школе и за све за шта су постојале иницијативе. Више се није градило зато што није било спремности општинске власти да ради заједно са руководством Републике Српске”, рекао је Шешлија.

Он је поручио да већ од 16. новембра крећу да раде заједно са Владом Српске и свим становницима, да се изгради Источна Илиџа.

Filter 2019