Mon. Nov 23, 2020
ћирилица /латиница

Љубиша Ћосић: Повјерење заслужено резултатима

Извор: Глас Српске

Очекујем да ће грађани, без обзира на ову епидемиолошку ситуацију, увидјети важност изласка на изборе и да ће излазност показати да људи препознају значај демократије и колико је важан њихов глас, каже кандидат СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева Љубиша Ћосић.

Он додаје да је увјерен и да ће бирачи својим избором показати да поштују оно што се у њиховом интересу ради на локалном нивоу.

– Што се тиче СНСД-а, очекујем побједу у највећем броју локалних заједница у Српској, а у граду Источно Сарајево и општинама у његовом саставу очекујем апсолутну побједу – каже Ћосић за “Глас Српске”.

На чему темељите оптимизам?

ЋОСИЋ: На ономе што је до сада урађено. Ми у кампању нисмо ушли са обећањима, већ са представљањем резултата и повјерење тражимо на бази резултата, а не на бази празних обећања. Уколико људи не виде и не препознају резултате који стоје иза нас, прије свега у општинама у којима смо вршили власт, а то су Источно Ново Сарајево, Пале и Трново, онда и не заслужујемо повјерење.

Шта је окосница Ваше кампање?

ЋОСИЋ: Оно што сам радио и до сада, а то је активан однос према грађанима с циљем стварања функционалније управе и града који ће имати партнерство са општинама и у много већој мјери испуњавати све своје надлежности, бити активан партнер привреди, промијенити однос према туризму… Град мора да има најзначајнију улогу у реализацији битних капиталних пројеката.

Зашто да грађани гласају за Вас, а не за некога другог?

ЋОСИЋ: Дјела најбоље говоре о сваком од кандидата. Нека грађани на бази наших дјела у политици процијене ко заслужује њихово повјерење.

Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

ЋОСИЋ: Досадашњим радом, јер сматрам да сам испунио оно што сам обећао. Наравно, није могуће реализовати све што људи очекују на појединачној основи, али када је у питању опште добро и функционисање општине Источно Ново Сарајево, сматрам да су моја гаранција моји досадашњи резултати.

Које ћете потезе прве повући ако добијете подршку бирача?

ЋОСИЋ: Први потез ће бити или састанак са свим начелницима и разговор о средњорочним и дугорочним активностима или ћу изнајмити комби да заједно одемо у Бањалуку на састанак код премијера Српске, предсједнице Републике и српског члана Предсједништва БиХ.

Filter 2019